День науки в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради

День науки в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради

4 травня в Ужгородській загальноосвітній спеціалізованій школі-інтернаті з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради відбулося свято вшанування переможців, свято її величності Науки, свято таланту. Тут відзначили учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь школи в інтелектуальних змаганнях різного рівня і стали переможцями й призерами ІІІ (62 учні) та ІV (7 учнів) етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, а також Всеукраїнського конкурсу захисту науково- дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії наук України (55 учнів), інших творчих конкурсів.
Словами привітання свято відкрила директор закладу Іщенко О.Т. 
У фестивалі Науки взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ, д.ф.м.н. Король Ігор Іванович, декан математичного факультету УжНУ, к.е.н. Повідайчик Михайло Михайлович та головний спеціаліст департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Греба О. М., які вручили нагороди і цінні подарунки. А представники університету – ще й запрошення на навчання усім випускникам-переможцям.
На святі були присутніми також члени батьківського комітету школи та батьки учнів. Зокрема, заступник голови батьківського комітету школи Готько Андрій Андрійович привітав призерів і вручив грошові нагороди переможцям республіканського етапу олімпіад та МАН, а Наталія Василівна Юрченко, мама учениці 11- А класу Юліани, переможця ІІІ етапу конкурсу-захисту МАН, подякувала педагогам закладу освіти за великий труд та віру в кожного учня школи.

04-05-2018