Державна кваліфікаційна атестація в Ужгородському вищому професійному училищі торгівлі та технологій харчування

Державна кваліфікаційна атестація в Ужгородському вищому професійному училищі торгівлі та технологій харчування

В Ужгородському вищому професійному училищі торгівлі та технологій харчування відбулася державна кваліфікаційна атестація з професій „Кухар” та „Бармен” четвертого розряду у випускних групах з терміном навчання 1,5 роки. Першою складовою іспиту було проведення  кваліфікаційних пробних робіт. Кухарі готували та презентували холодні закуски, салати, перші та гарячі другі страви з м’яса, птиці, риби і морепродуктів, а також гарячі солодкі страви і напої. Бармени готували та подавали різного виду коктейлі, салати і десерти.
На базі навчально-виробничих майстерень цього закладу професійної (професійно-технічної) освіти упродовж останніх років створено сучасні умови для організації технологічного процесу, необхідного для самостійного виконання завдань учнями.
Під час виконання робіт випускники закладу професійної (професійно-технічної) освіти продемонстрували професійні вміння і навички з організації робочого місця та виявили компетентність у дотриманні технологічного процесу, набуті під час виробничої практики на підприємствах громадського харчування.

За матеріалами Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування

18-02-2019