До Дня української писемності і мови в «ПАДІЮНі» проходить виставка дитячих ілюстрацій до творів закарпатських письменників

До Дня української писемності і мови в «ПАДІЮНі» проходить виставка дитячих ілюстрацій до творів закарпатських письменників

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» проходить виставка дитячих малюнків під назвою «Майбутній ілюстратор книги».

Виставку ілюстрацій до творів закарпатських письменників присвячено Дню української писемності і мови. Її учасниками стали вихованці студії образотворчого мистецтва ім. З.Баконія та інших гуртків закладу.

Нагадаємо, що під час проведення 18 – 20 вересня виставки-ярмарку «Книга-Фест – 2020» вихованка «ПАДІЮНу» Марія Іванова отримала відзнаку в номінації «Майбутній ілюстратор книги» за малюнок до вірша Галини Малик зі  збірки «Неслухняний дощик».

У 2019  році за підсумкам такого ж конкурсу було визначено  трьох  переможців: Анна Микита, Юрій Леміш та Анна Балабохіна, – які підготували ілюстрації до окремих творів  Галини Малик та Володимира Федишина.

Попереду старанних падіюнівців чекає ще немало перемог, адже навчають їх висококваліфіковані педагоги, які щиро прищеплюють любов до художнього мистецтва.

 

За матеріалами Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості ПАДІЮН

04-11-2020