Єднання небайдужих сердець

Єднання небайдужих сердець

Всеукраїнська благодійна акція „Серце до серця” – це подія, що збирає всіх добрих і щирих людей, які хочуть допомогти дітям! 
У цьому році вона відбувалася з 2 до 22 квітня. Як і в попередні роки, колективи місцевих органів управління освітою, закладів освіти, педагогічні працівники, здобувачі освіти, громадські організації освітян та батьківська громадськість на добровільних засадах долучилися до участі у ХІІІ Всеукраїнській благодійній акції Всеукраїнського благодійного фонду ,,Серце до серця” – ,,Почуй світ!”. 
Фінал акції відбувся 22 квітня у м. Ужгород. Цього дня волонтери акції, пропонували всім небайдужим містянам і гостям краю зробити свій маленький внесок на підтримку дітей із вадами слуху.
Активно і творчо взяли участь в акції педагоги, обдаровані діти та креативна молодь Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”, які підготували насичену і цікаву програму. Було проведено майстер-класи з шахів, конкурс малюнка на асфальті, а також аквагрим, організовано благодійну виставку-продаж дитячих картин вихованців палацу. Наймолодших глядачів розважали веселі клоуни та міми.
Кульмінацією став урочистий концерт, присвячений фіналу ХІІІ Всеукраїнської благодійної акції „Серце до серця”, який відбувався на площі Театральній. Глядачі із захопленням зустріли народні художні колективи ,,ПАДІЮНу”: студію сучасного танцю „Бліц”, ансамбль танцю „Танцювальна корпорація друзів” та вокалістів зразкового художнього колективу „Продюсерський центр”.
Під час усього заходу волонтери-студенти та лідери учнівського врядування зі скриньками акції „Серце до серця” активно збирали кошти для діток з вадами слуху. Кошти, зібрані під час проведення цієї Всеукраїнської благодійної акції, буде передано організаторами для придбання медичного обладнання.

27-04-2018