Юні закарпатці в ,,Арніці” створюють маленькі шедеври

Юні закарпатці в ,,Арніці” створюють маленькі шедеври

У перший день весни вчергове керівники гуртків Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” навідались у табір „Арніка”, що розташований на мальовничій Воловеччині, аби пізнавально та з користю урізноманітнити відпочинок дітей, які там перебувають. Наразі триває третя відпочинкова зміна для учнів 6-8 класів закладів загальної середньої освіти Рахівського та Хустського районів. Для дітей були обрані відповідні за віком та інтересами заняття, об’єднані весняною тематикою.
Зокрема, педагог Крістіна Негер провела майстер-клас, під час якого за допомогою техніки оригамі в руках дітей народжувались об’ємні весняні квіти, з Катериною Корпош опановували різноманітні техніки для оформлення весняного метелика за допомогою круп та інших природних матеріалів, а Яна Габорець та Ангеліна Брилінська створювали разом з учнями весняні композиції та витинанки з кольорового паперу.
Цікаві заняття викликали захоплення у дітей, надихнули їх на створення власних маленьких шедеврів, підняли настрій, а також допомогли глибше пізнати себе, відкрити творчі нахили.

02-03-2018