МОН пропонує для громадського обговорення проект Наказу "Про затвердження Типового переліку спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку дітей з ООП, які навчаються в інклюзивних та спеціальних групах закладів дошкільної освіти"

МОН пропонує для громадського обговорення проект Наказу

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проект наказу "Про затвердження Типового переліку спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних та спеціальних групах закладів дошкільної освіти".

Проект наказу розроблено з метою забезпечення дітей з особливими освітніми потребами спеціальними засобами корекції психофізичного розвитку, які дають можливість дитині опанувати освітню програму.

Пропозиції та зауваження до проекту акта просимо надсилати до 28 січня 2019 року на електронну адресу: v_novosad@mon.gov.ua.

Особливу увагу просимо звернути на питання: чи є необхідність  у включенні до Типового переліку спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних та спеціальних групах закладів дошкільної освіти, обладнання для ресурсної кімнати.

За матеріалами сайту МОН

28-12-2018