Прощання з Букварем

Прощання з Букварем

28 травня 2019 року в Ужгородській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І – ІІІ ступенів Закарпатської обласної ради проведено свято „Прощання з Букварем”. Саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Ця перша книжка  ввела першокласників у таємничий світ літер, навчила читати, ознайомила з новими словами. „Буквар” став для учнів справжнім другом!

Здається, тільки вчора прийшли маленькі першокласники до школи на перший дзвінок, а вже закінчується навчальний рік. За цей проміжок часу діти з особливими освітніми потребами вивчили всі букви, стали серйознішими, стараннішими, уважнішими. А найголовніше – у них з'явилося бажання вдосконалювати, поглиблювати свої знання та вільно висловлювати свої думки!

На свято до малечі завітали улюблені казкові герої. Учні в невимушеній ігровій формі демонстрували здобуті за навчальний рік знання, застосовували їх, розв’язуючи задачі, складаючи слова, відповідаючи на питання. Вони також показали вміння виконувати пісні жестовою мовою та танцювальні номери.

Учасники свята висловили сподівання, що найцікавіше в учнів ще попереду!..

За матеріалами Ужгородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І – ІІІ ступенів Закарпатської обласної ради

30-05-2019