Шановні працівники закладів позашкільної освіти!

Шановні працівники закладів позашкільної освіти!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята та сердечну вдячність за ентузіазм, самовідданість обраній справі, виховання і навчання юної генерації українського суспільства.

Позашкільна освіта займає особливе місце в системі безперервної освіти й охоплює величезну кількість дітей та учнівської молоді, створюючи умови для їх творчого, інтелектуального, духовного й фізичного розвитку у вільний від навчання час. Забезпечують цей процес висококваліфіковані, креативні і творчі професіонали, які дбають про гармонійний розвиток кожної дитини, її здібностей і талантів, формування вподобань та власним прикладом надихають до постійного самовдосконалення. Високі досягнення вихованців є не тільки результатом їхньої наполегливості на шляху до здійснення мрії, але й свідченням копіткої щоденної праці й майстерності наставників.

Бажаємо всім працівникам закладів позашкільної освіти і їхнім вихованцям успіхів та наснаги, здоров’я та життєвої енергії, віри та оптимізму, невпинного руху вперед та яскравих творчих злетів. Нових вам досягнень і перемог!

       З повагою

Колектив департаменту освіти і науки,
молоді та спорту Закарпатської обласної
державної адміністрації

23-09-2021