Свято Миколая юні талановиті закарпатці зустріли з родиною Президента

Свято Миколая юні талановиті закарпатці зустріли з родиною Президента

19 грудня в Україні відзначають День Святого Миколая. Святий Миколай – один із найшанованіших святих – чудотворець, заступник бідних, захисник дітей, а також покровитель мандрівників.
З давніх часів цей день святкувався весело. Заздалегідь готували подарунки, пекли печиво, запрошували музикантів, скликали гостей.
От і сьогодні, шануючи українські традиції, подружжя Порошенків приймало гостей – талановитих дітей з усіх куточків України.
Закарпаття представляли неодноразові переможці численних вітчизняних та міжнародних конкурсів – Рябицька Мілана, Царенко Анна, Гирич Аліна, Анталовці Олександр.
Цього дня у Маріїнському палаці, де відбуваються найурочистіші події нашої держави, лунав дитячий спів і сміх, було розгорнуто виставку винаходів талановитих дітей з кожної області.
Ці обдаровані  діти – майбутнє України. Уже сьогодні вони малюнками, співом, танцями прославляють свою Батьківщину і творять її завтрашній день. Саме вони показують дорослим, якою бачить нинішнє молоде покоління країну майбутнього.
Зустріч у День Святого Миколая  з керівником держави не є випадковою. Адже кожна талановита дитина – це дар, який треба підтримувати, це чудо, яке вони творять щоразу, коли проявляють талант, дарований їм Богом. Присутнім учасники зустрічі також зробили святковий подарунок своїми чарівними голосами. Від закарпатців музичне вітання прозвучало у виконанні Царенко Анни  і Гирич Аліни.
У дарунок від подружжя Порошенків діти отримали вітальну листівку та пам’ятну медаль, присвячену пам’ятці історії  та архітектури 18 – 19 століття, справжній перлині Києва  – Маріїнському палацу.

19-12-2018