У День Святого Миколая у м.Ужгород відбулося запалення вогнів новорічної ялинки

У День Святого Миколая у м.Ужгород  відбулося запалення вогнів новорічної ялинки

19 грудня 2018 року, у День Святого Миколая, в обласному центрі відбулося запалення вогнів головної обласної новорічної ялинки. Найбільше цього свята очікували діти, адже вони цілий рік були слухняними у поведінці, старанними у справах і сумлінними у навчанні, щоб з вдячністю отримати подарунок від Святого Миколая.
Усього учасниками новорічного свята стали 450 дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей, з усіх міст та районів області. Для кожного з них організатори підготували солодкі новорічні подарунки.
Під час святкування для головних його учасників була підготовлена змістовна програма. Працівники департаменту освіти і науки облдержадміністрації радо зустрічали та запрошували дітей до пригощання святковим обідом.
У Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв організовано перегляд новорічної вистави.
Після вистави святкування продовжилося біля встановленої на площі Народній головної обласної новорічної ялинки. Усіх присутніх привітав зі святом голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль.
Театралізовані виступи творчих колективів Закарпатського академічного театру ляльок та Ужгородського коледжу культури і мистецтв наближали головну подію дня.
Кульмінацією обласного свята стало запалення вогнів новорічної ялинки.
Весела новорічна атмосфера, багато щасливих облич, веселий дитячий сміх та щирі святкові привітання – все свідчило про наближення новорічних та різдвяних свят.

19-12-2018