Увага, ,,Нове покоління” в ефірі! Благодійна допомога та креативні ініціативи у молодіжному середовищі

Увага, ,,Нове покоління” в ефірі! Благодійна допомога та креативні ініціативи у молодіжному середовищі

Сьогодні у програмі ,,Ранок на Тисі”, яка транслювалася у прямому ефірі на телеканалі ОДТРК ,,Тиса”, взяли участь лідери молодіжного громадського руху – президент обласного парламенту лідерів учнівського самоврядування ,,Нове покоління” Назар Староста та Марія Юріна (президент 2018 року). Молодіжні лідери розповіли про активну діяльність учнівських лідерів Закарпаття, співпрацю з партнерами, успішно реалізовані проекти та плани на майбутнє. Але найбільше уваги було приділено організації дводенного форуму лідерів учнівського самоврядування ,,Нове покоління”, який відбудеться в м.Ужгород вже цього уік-енду.
У програмі форуму, який планується провести 29 – 30 березня 2019 року на базі Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості ,,ПАДІЮН”, сплановано різноманітні тренінги, воркшопи та зустрічі із визначними людьми краю. Ще для найактивніших заплановано пізнавальні екскурсії, лідерську вечірку та інші заходи.
Екс-президент та чинний президент поділилися своїми здобутками, розповіли про волонтерську діяльність лідерів учнівського самоврядування області.

За матеріалами ПАДІЮН

26-03-2019