Вітаємо команди області з перемогою у IV етапі Всеукраїнських олімпіад

Вітаємо команди області з перемогою у IV етапі Всеукраїнських олімпіад

У м. Черкаси з 11 до 15 березня відбувся IV етап Всеукраїнської олімпіади з математики від Закарпаття її учасниками стали 8 учнів, четверо з яких повернулися із перемогою. Зокрема дипломи ІІ ступеня виборили:

Невер Олег Миколайович, учень 8 класу Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням  окремих предметів Закарпатської обласної ради;

Голембовський Олесь Ігорович, учень 11 класу Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням  окремих предметів Закарпатської обласної ради.

ІІІ місце серед юних математиків України посіли:

Сусол Кароліна Андріївна, учениця 9 класу Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням  окремих предметів Закарпатської обласної ради та Йовбак Василь Васильович, учень 10 класу Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням  окремих предметів Закарпатської обласної ради.

З IV етапу Всеукраїнської олімпіади з екології  з перемогою – ІІІ місце – повернулась також Яковенко Поліна Олександрівна, учениця 9 класу Мукачівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 ім.О.С.Пушкіна Мукачівської міської ради Закарпатської області, яка представляла область і виконувала завдання за 10 клас.

18-03-2019