Вітаємо Миколу Федоровича Дроня з високою державною нагородою

Вітаємо Миколу Федоровича Дроня з високою державною нагородою

Відповідно до Указу Президента України від 30.09.2020 № 416/2020 „Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти”,  за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм високою державною нагородою „Заслужений вчитель України” відзначено Дроня Миколу Федоровича, вчителя інформатики гімназії-інтернату м. Хуста Закарпатської області.

За останні кілька років його вихованці вісім разів  ставали переможцями ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики та інформаційних технологій, брали участь і достойно представляли Закарпаття у турнірах з цих предметів, а також на міжнародному рівні. Висока державна нагорода – гідна оцінка результатів цієї роботи Педагога.

Щиро вітаємо Миколу Федоровича та висловлюємо глибоку вдячність за самовіддане служіння високим ідеалам вчительської професії, за невтомну працю, великий талант і покликання сіяти вічне, добре, мудре.

Зичимо незгасимого оптимізму, невичерпних творчих сил і натхнення та подальших успіхів у професійній діяльності на благо рідного краю.

05-10-2020