Засідання комісії з відбору навчальних закладів для організації професійного навчання зареєстрованих безробітних та (або) їх проживання в період навчання у 2018 році

Засідання комісії з відбору навчальних закладів для організації професійного навчання зареєстрованих безробітних та (або) їх проживання в період навчання у 2018 році

11 січня 2018 року в приміщенні Закарпатського обласного центру зайнятості відбулося перше засідання комісії з відбору навчальних закладів для організації професійного навчання зареєстрованих безробітних та (або) їх проживання в період навчання у 2018 році. Окрім працівників Закарпатского обласного центру зайнятості у складі комісії працювали: Людмила Ляпіна – голова територіального профспілкового об’єднання працівників соціальної сфери, Сюзанна Сані – член правління Обласного об’єднання організацій роботодавців „Закарпаття” та представник департаменту освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації.

На засіданні комісії відбулося розкриття конвертів з пропозиціями навчальних закладів різних форм власності нашої області.
Члени комісії розглянули відповідність поданих документів переліку, визначеному Порядком відбору навчальних закладів для організації професійного навчання безробітних та їх проживання в період навчання (зі змінами), затвердженим наказом Міністерства соціальної політики України від 16.05.2013 року за № 269.
Для організації професійного навчання зареєстрованих безробітних подали пропозиції 7 закладів професійної (професійно-технічної) освіти, а для забезпечення проживання зареєстрованих безробітних під час навчання – 6 таких закладів.
Наразі триває другий етап роботи комісії, який передбачає розгляд та аналіз поданих документів.

12-01-2018