Представники патрульної поліції провели заняття для учнів УЗСШІ

Представники патрульної поліції провели заняття для учнів УЗСШІ

Сьогодні, як ніколи, зростає співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки. З метою популяризації правової свідомості та культури серед молодого покоління, 3 квітня цього року гостем учнів Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради була Мартин Ольга Ігорівна, інспектор управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві Департаменту патрульної поліції.
Під час зустрічі Ольга Ігорівна ознайомила учнів з правилами поводження у громадських місцях, з видами правопорушень, які часто трапляються у шкільному середовищі та на вулиці, звернула увагу на види відповідальності за скоєні правопорушення. У рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху представник поліції Ольга Ігорівна розповідала учням про безпечну поведінку на дорозі, про основні дорожні знаки, які повинні знати пішоходи, ще раз нагадала учням Правил дорожнього руху для пішохода та велосипедиста та у формі запитань-відповідей учні мали змогу закріпити ці знання. Закінчилася зустріч на шкільному подвір’ї, де учні мали змогу оглянути автомобіль патрульної служби та уявити себе на місці працівника поліції.
Адміністрація школи та учнівський колектив вдячні правоохоронцям за таку співпрацю, високий професіоналізм та сподівається на подальші зустрічі.

За матеріалами „Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради ”

04-04-2019