пл. Народна, 4, м. Ужгород, Закарпатська обл., 88008
depon@carpathia.gov.ua

14 січня МОН і Мінекономіки проведуть вебінар щодо закупівель та безпечності шкільного харчування

14 січня МОН і Мінекономіки проведуть вебінар щодо закупівель та безпечності шкільного харчування

14 січня 2021 року Міністерство освіти і науки спільно з Мінекономіки проведуть вебінар на тему “Особливості закупівель і впровадження НАССР* у сфері організації харчування у закладах освіти”. Вебінар відбудеться в межах кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”, яку реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” та проєкту “Архітектура реформ в Україні” за фінансової підтримки ЄС.

Спікери розкажуть про особливості закупівель послуг з харчування, а саме: 

  • планування закупівель та визначення предмету закупівлі;
  • тендерну документацію та кваліфікаційні критерії;
  • укладення, виконання, зміну та розірвання договору про закупівлю.

Також обговорять питання безпечності харчових продуктів і впровадження системи управління безпечністю харчування (НАССР)*.

Спікерами вебінару стануть: 

  1. Тетяна Мішта – заступник директора департаменту – начальник відділу професіоналізації сфери публічних закупівель Мінекономіки; 
  2. Ольга Баталюк – експерт директорату державної політики в сфері санітарних та фітосанітарних заходів Мінекономіки;
  3. Марія Дробот – державний експерт директорату шкільної освіти МОН.

Модератор – Леся Марталішвілі, експертка Команди підтримки реформ МОН.

Дата і час: 14 січня 2021, початок о 14:00. Орієнтовна тривалість – 1,5 години.

Онлайн-трансляція вебінару на Facebook-сторінках Decentralization for Improved Democratic Education та Міністерства освіти і науки України. Реєстрація на вебінар за посиланням. У формі можна залишати запитання для спікерів.

Вебінар буде корисний для засновників закладів освіти, представників тендерних комітетів місцевих органів управління освітою, а також керівників закладів освіти, що мають  фінансову автономію.

*НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points) – аналіз ризиків та критичних точок контролювання. Це система, котра встановлює, оцінює і контролює ризики, що є значними з огляду на безпечність харчових продуктів.

За матеріалами Міністерства освіти і науки України

13-01-2021