Гортаємо сторінки Шостого обласного фестивалю-конкурсу „Воскресни, писанко!”: сторінка третя

Гортаємо сторінки Шостого обласного фестивалю-конкурсу „Воскресни, писанко!”: сторінка третя

Третя сторінка репортажу про проведення цьогорічного Шостого обласного фестивалю-конкурсу „Воскресни, писанко!” в онлайн-режимі представить фотоматеріали закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Роботи Великодньої тематики, виконані учнями самостійно чи разом з членами родини, педагогами, засвідчують, з одного боку, фахову підготовку здобувачів освіти в опануванні майбутньої робітничої професії, а з іншого – захоплюють умінням через кожен експонат тематичної композиції „Традиції пасхальних свят: від давнини до сучасності” передати українську звичаєвість і традиції, виявити свою індивідуальність і показати уміння працювати в команді.

При цьому варто відзначити, що роботи відтворюють специфіку кожного закладу за галузевими напрямками підготовки: харчування і легка промисловість, сільське господарство і будівництво тощо. Тобто серед робіт – кондитерські вироби, експонати з дерева, аксесуари з різних матеріалів, писанки і рушники, виконані в різних техніках тощо. Виконані не тільки професійно, а й великою любов’ю, розумінням символіки кольору і зображення експонати є вираженням побажання добра, здоров’я і процвітання.  

Тож пропонуємо переглянути фотоматеріали закладів професійної (професійно-технічної) освіти, учнівські та педагогічні колективи яких активно долучилися  до проведення фестивалю-конкурсу „Воскресни, писанко!”.

14-04-2020