Кубок області в закритих приміщеннях

Кубок області в закритих приміщеннях

23 січня 2016 року в Ужгороді, на базі спорткомплексу „Юність”, відбувся VIII Кубок Закарпатської області з пішохідного туризму в закритих приміщеннях, присвячений Дню Соборності України. Змагання проходили у двох вікових групах: середня група – учасники 1999 – 2001 р.н., старша група – учасники 1998 р.н. і старші. Туристський турнір відбувався на дистанції „Командна смуга перешкод” ІІІ класу складності. 
У зазначеному Кубку у середній віковій категорії змагалися 12 команд, а у старшій – на старт вийшло 6 команд. Серед учасників було17 спортсменів зі спортивним розрядом „Кандидат у майстри спорту України” та 11 першорозрядників. 
Серед молодших учасників змагань запекла боротьба велася між представниками Свалявського, Ужгородського, Іршавського районів та м. Ужгород. У підсумку трійка команд-призерів середньої вікової групи виглядає наступним чином: ІІІ командне місце за командою Іршавської райСЮТур (тренер Осійський О.Д.), другий результат показала команда „СалоМандри” зі Свалявського району (тренер Бучмей М.І.), а кращими були туристи з Ужгородського ПК „Лінкс” (тренер Монич О.О.). 
У старшій віковій категорії на п’єдесталі пошани вишикувалися наступні команди: ІІІ місце у спортсменів Іршавського району (тренер Терпай І.І.), ІІ місце в ужгородців (тренер Левінець М.М.), а І місце у команди Закарпатського центру туризму (тренер Осипенко О.О.). 
На церемонії закриття команди-призери були нагороджені медалями та грамотами від організаторів цього спортивного свята – Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді (директор Чепа В.І.), обласного комітету з фізичного виховання та спорту МОН України (голова Риляк І.І.) та Закарпатської обласної федерації спортивного туризму (голова Марченко О.І). 

26-01-2016