На сцені Закарпатського обласного палацу дітей та юнацтва виступили знані виконавці української та зарубіжної естради

На сцені Закарпатського обласного палацу дітей та юнацтва виступили знані виконавці української та зарубіжної естради

У розпал цьогорічних новорічно-різдвяних святкувань у закладах освіти області відбуваються різноманітні тематичні мистецькі заходи. Особливо активно готуються до їх проведення вихованці та педагоги обласних закладів позашкільної освіти.

Зокрема, у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості ,,ПАДІЮН” відбувся мистецький розважальний захід ,,Шоу перевтілень ,,Спробуй повтори”.

Тематичні програми ,,Під Старий Новий рік” стали вже традиційними у ,,ПАДІЮНі” і мають своїх шанувальників. Захоплюючі естрадні номери, підготовлені  вихованцями та педагогами, завжди демонструють неабиякий професійний рівень учасників, а святкова новорічна атмосфера допомагає глядачам поринути в новорічну казку. Цього року вокалісти-вихованці народного художнього колективу ,,Продюсерський центр” підготували цікаву естрадну програму, під час якої виконували сучасні та ретро вокальні композиції популярних виконавців української та зарубіжної естради, перевтілюючись у їх образи. Такий культурно-масовий захід, як гала-концерт переможців шоу перевтілень  ,,Спробуй повтори”, відбувався у ,,ПАДІЮНі” вперше і дуже сподобався усім глядачам.

Сценічне оформлення, освітлення та звук дозволяли виконавцям-вихованцям ,,ПАДІЮНу” бездоганно перевтілюватися в образи обраних музикантів. Юнаки та дівчата відтворювали такі відомі твори виконавців, як: Лісапетний батальйон ,,Лісапет”, Go A ,,Шум”, Sia ,,Snowman”, Павло Зібров ,,Вуса-Бренд”, Dalida ,,Besame mucho”, Діма Коляденко ,,Цьом Цьом Цьом”, Артем Пивоваров ,,Дежав’ю”, Lady GaGa ,,Bad Romance” та інші. Усі фіналісти ,,Шоу перевтілень ,,Спробуй повтори” отримали відзнаки організаторів та овації глядацької зали.

Організації фінального шоу передувала клопітка і водночас цікава підготовка. Протягом місяця педагоги та вихованці організаційно-масового відділу ,,ПАДІЮНу” створювали промоційні відеокліпи естрадних виступів вихованців, що опубліковано на сторінках ,,ПАДІЮНу” на Youtube-каналі та Facebook і отримали більше 45 тисяч переглядів. За результатами голосування глядачів і було обрано переможців. Переможницею, згідно з оцінкою глядачів, стала Ніка Чудакова, яка бездоганно виконала пісню Lady GaGa ,,Bad Romance”.

На сцені палацу під час гала-концерту переможців та лауреатів заходу ,,Шоу перевтілень ,,Спробуй повтори” виступили також вихованців народного художнього колективу Студії сучасного танцю ,,Бліц”, зразкового художнього колективу Дитячого музичного театру „Райдуга” та народного художнього колективу Ансамблю танцю ,,Танцювальної корпорації друзів”. У заключній частині концерту вокальне тріо викладачів ,,ПАДІЮНу”  разом з вихованцями народного художнього колективу ,,Продюсерський центр” виконали фінальну пісню як символ шани педагогам за їх вагому працю у розвитку творчих талантів дітей.

 Відеоматеріали культурно-мистецького розважального заходу ,,Шоу перевтілень ,,Спробуй повтори” можна переглянути на сторінці ,,ПАДІЮНу” у Facebook.

17-01-2022