На Закарпатті відкрили ще один заклад дошкільної освіти

На Закарпатті відкрили ще один заклад дошкільної освіти

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 6 грудня 2017 року №871-р затверджено план дій на 2017-2019 роки поетапного створення додаткових місць у закладах освіти для дітей дошкільного віку. На його виконання на Закарпатті у 2018 році відкрито п’ять нових закладів дошкільної освіти, що дозволило створити додатково 355 місць для надання якісних освітніх послуг.
21 березня 2019 року в гірському селі Водиця, що на Рахівщині, відбулося ще одне урочисте відкриття сучасного дошкільного закладу освіти проектною потужністю 60 місць. Загальна вартість будівництва становить понад 4 мільйони гривень. Завдяки цьому для 41 дитини відчинились двері довгоочікуваного садочка. Новозбудований заклад забезпечено сучасними дитячими меблями та усім необхідним медичним і технологічним обладнанням.
Таким чином, в останні роки в області намітилась позитивна тенденція із розширення мережі закладів дошкільної освіти. Тож не дивно, що відкриття дитячих закладів стає справжнім святом не тільки для батьків, вихователів і вихованців, але і для всього села.

25-03-2019