Після відпочинку на Закарпатті діти із Запоріжжя вирушили до Угорщини

Після відпочинку на Закарпатті діти із Запоріжжя вирушили до Угорщини

З 11 липня на Закарпатті відпочивали діти та батьки з Комишуваської  і Приморської громад Запорізької області.

За цей час відповідно до програми перебування на базі Великоберезнянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І – ІІІ ступенів Закарпатської обласної ради для учнів організовано спортивні розваги і анімаційне шоу „Левеня”, проведено майстер-клас із фехтування. Крім того, запоріжжани мали можливість ознайомитися із пам’ятками Закарпаття та його історією, відвідуючи Невицький і Ужгородський замки, Мукачівський  замок „Паланок”, замок „Сент-Міклош”. Захопливою та цікавою видалася екскурсія до палацу графів Шенборнів, що знаходиться на території санаторію  „Карпати”.

Сьогодні, 17 липня,  гості із Запоріжжя поїхали відпочивати на 14 днів до м.  Мішкольц (Угорщина).  Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький зауважив, що поїздку вдалося організувати у співпраці з угорськими партнерами, для українських дітей підготували насичену програму.

„Дитинство має запам'ятатися нашій малечі не вибухами й тривогами, а цікавим спілкуванням з друзями, новими знайомствами, яскравими подорожами та емоціями”, – відзначив Мирослав Білецький.

Завдяки тісній взаємодії з європейськими друзями керівництво Закарпаття продовжує відправляти дітей на відпочинок за кордон, зокрема й з інших регіонів країни.

 

17-07-2023