Школярі Закарпатської області перевірили рівень знань в інтернет-олімпіаді «На Урок»

Школярі Закарпатської області перевірили рівень знань в інтернет-олімпіаді «На Урок»

Із першого жовтня по восьме листопада учасники інтернет-олімпіади «На Урок» (https://naurok.com.ua/olimpiada) безкоштовно перевірили рівень знань із 16 предметів. Загалом виконали завдання пів мільйона юних українців, серед яких 3111 осіб із Закарпатської області. 

11 листопада стало відомо, що найвищі середні бали за всіма предметами серед області отримали учні Ужгородської школи №19. Найкраще вихованці шкіл із Закарпаття впорались із завданнями з таких предметів: я досліджую світ, трудове навчання та основи здоров’я. Найактивнішою в олімпіаді серед області стала Полянська загальноосвітня школа (Свалявський район; 390 учасників). 

Усі учасники проходили олімпіаду онлайн: виконувати завдання можна було де завгодно та в будь-який час. За успішне проходження олімпіади отримали нагороди (сертифікати, свідоцтва та дипломи). Педагоги отримали електронні свідоцтва та подяки за підготовку дітей, які можуть додати до свого вчительського портфоліо. Крім того олімпіада дала можливість учителям побачити та заповнити прогалини у знаннях учнів. 

За матеріалами "На урок"

11-11-2019