Сьогодні розпочали передачу сучасних комп'ютерів на базі операційної системи Chrome для закладів освіти регіону

Сьогодні розпочали передачу сучасних комп'ютерів на базі операційної системи Chrome для закладів освіти регіону

Днями ми доставили у Закарпатську область 1124 хромбуки. Chromebook – це новий тип комп'ютера, який допомагає швидше та легше виконувати різноманітні завдання. Він працює на базі операційної системи з хмарним сховищем, вбудованими продуктами Google і кількома рівнями безпеки.

Кожна із 64 територіальних громад області отримає комплект хромбуків для організації освітнього процесу. Забезпечення закладів освіти сучасними цифровими пристроями дозволить кількісно зміцнити матеріально-технічне забезпечення і покращити якість викладання предметів.

За допомогою серії семінарів та онлайн-матеріалів педагоги дізнаються, як використовувати нові пристрої та набір інструментів Google. Щоб організувати більш продуктивне використання технічних можливостей електронних девайсів, представники компанії Google проведуть відповідне навчання з учителями.

Така допомога стала можлива завдяки нашій співпраці з Міністерством освіти і науки України, компанією Google та Організацією Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО). Дякуємо за підтримку в такий складний для країни час.

Відсьогодні хромбуки розподіляють у заклади освіти територіальних громад Закарпаття.

02-11-2022