Створюємо атмосферу свята

Створюємо атмосферу свята

Передноворічна атмосфера Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” незмінно радує гостей протягом багатьох років.

Палац, як місце невгамовної творчості, у передсвяткові дні не просто запрошує у світ казки, а й допомагає талановитій молоді по-особливому розкрити свої таланти, реалізувати свої мрії і відчути себе зіркою.

Казкове новорічне дійство захоплює, надихає, вражає артистизмом, вишуканістю, оригінальністю.

Атмосферно і радісно як на сцені палацу, так  і в переповненому залі. Під чарівну новорічну музику, у відблисках святкових вогнів виступають юні таланти-вихованці „ПАДІЮНуˮ.  Нікого не залишають байдужим виступи  солістів народного художнього колективу „Продюсерський центр”, талановитих танцівників народних художніх колективів „Танцювальна корпорація друзівˮ та „Студія сучасного танцю „Бліцˮ, зразкового художнього колективу ДМТ „Райдугаˮ.

Креативність педагогів у втіленні задуму свята, наполегливість і щирість юних артистів – усе разом підкорюють серця захоплених глядачів.

Завдяки таким заходам навіть у непростих умовах воєнного часу нам вдається підтримувати один одного, ділитися позитивними емоціями, дарувати і отримувати радість від улюбленої справи. Це ще одне свідчення нашої незламності, віри і надії на краще.

 

08-12-2022