Цьогоріч Закарпаття отримало понад 18 тисяч ігрових наборів Six Bricks

Цьогоріч Закарпаття отримало понад 18 тисяч ігрових наборів Six Bricks

Уже третій рік поспіль в рамках реалізації спільного Меморандуму Міністерства освіти і науки України та  The LEGO Foundation Закарпатська область безоплатно отримала ігрові набори Six Bricks для учнів першого класу Нової української школи.

Ігровий набір Six Bricks –  6 цеглинок – отримає кожен учень, щоб в ігровій формі цікаво і легко здобувати знання. Різнокольорові шість цеглинок дозволяють проводити розвивальні, математичні заняття та виконувати інші логічні вправи.

Одне з найважливіших завдань, яке ставить перед собою сучасний учитель у своїй педагогічній діяльності, – це розвиток пізнавальної активності і самостійності учнів, тому використовує нетрадиційні форми організації навчально-пізнавальної діяльності. Серед них гра, що дозволяє поглибити знання учнів, підвищити інтерес до предмета. У тому і є її феномен, що, будучи розвагою, відпочинком, вона здатна перерости в навчання, у творчість, у терапію, у модель типу людських відносин і проявів у праці.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 03.11.2020 № 1361 „Про безкоштовне забезпечення перших класів державних і комунальних закладів загальної середньої освіти ігровими наборами Six  Bricks”, департаментом  отримано та 25 листопада 2020 року буде роздано місцевим органам управління освітою 18 224 ігрові набори Six Bricks для подальшої передачі закладам загальної середньої освіти Закарпатської області.

23-11-2020