У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості ,,ПАДІЮН” відзначили Міжнародний жіночий день

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості ,,ПАДІЮН” відзначили Міжнародний жіночий день

У ці березневі дні у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості ,,ПАДІЮН” в рамках відзначення Міжнародного жіночого дня презентували концертну програму під назвою „Тобі, матусю!”.

Талановиті вихованці закладу разом зі своїми педагогами підготували цікаву тематичну концертну програму, щоб привітати своїх любих матусь, бабусь, сестричок та інших близьких і рідних жінок.  

Запальні виступили відомих хореографічних колективів ,,ПАДІЮНу”: народного художнього колективу ансамблю танцю „Танцювальна корпорація друзів”, народного художнього колективу ,,Студія сучасного танцю „БЛІЦ” та ДМТ „Райдуга” – викликали піднесення та бурхливі оплески глядачів. Юні артисти у танцях, сповнених любові і шани до своїх матерів, виражали експресію, запал і драйв. Окремі композиції були настільки щирими і проникливими, що надовго запам’ятаються глядачам. Витонченість, пластика і ніжність рухів вражала.  Публіка не зводила очей зі сцени, а мами і вчителі юних танцюристів заслужено пишалися  результатами.

Нікого не залишили байдужим і чарівні солісти „ПАДІЮНу”, які  своїми сильними дзвінкими голосами пробуджували в душах слухачів лише найкращі емоції і весняні настрої.

Неабиякі творчі здібності вихованців ,,ПАДІЮНу” втілені у майстерно виконані вокальні та хореографічні номери щиро потішили присутніх у залі матусь. А для мами, як відомо, немає кращого подарунка, як можливість з гордістю в очах спостерігати за успіхом у творчій самореалізації дитини.  Педагоги також раділи творчим здобуткам своїх вихованців, які є не тільки старанними артистами, а й вдячними доньками і синами для свої матерів.

13-03-2020