Відкрито XVІІ Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс юних талантів ,,Рекітське сузір’я – 2020”

Відкрито XVІІ Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс юних талантів ,,Рекітське сузір’я – 2020”

Сьогодні, 16 липня, відбулося урочисте відкриття XVІІ Міжнародного фестивалю юних талантів „Рекітське сузір’я – 2020”, яке вперше проводиться у дистанційному форматі.

Фестиваль-конкурс ,,Рекітське сузір’я” має велику популярність  на теренах України та за кордоном. Щороку збільшується кількість його учасників. Фестивалю юних талантів вже виповнилося 17 років. За цей період його учасниками було понад 4 тисячі дітей. 176 конкурсантів отримали Гран-прі.

Із року в рік розширюється географія учасників – це Україна і ближнє та дальнє зарубіжжя.  Яскравим тому підтвердженням є й цьогорічний дистанційний фестиваль юних талантів.

Тематичне гасло фестивалю „Почуйте нас! Діти світу за мир!”.

Конкурсанти фестивалю змагатимуться в таких номінаціях: поезія, проза, журналістика, малюнок, хореографія, ІТ-технології та роботи,   електронні засоби масової інформації, дитяче та юнацьке радіо, авторська пісня, кіно і медіа, художня фотографія та  етнографія.

До учасників фестивалю приєдналися школярі й студенти із багатьох країн світу. Вони надіслали конкурсні роботи в різних фестивальних номінаціях.

Організатори фестивалю приготували для його учасників чимало сюрпризів, онлайн-екскурсій мальовничим Закарпаттям, містами України й країнами світу.

Все це відбуватиметься на вебпорталі „Міжнародна Академія літератури і журналістики”  (МАЛіЖ) упродовж 16 липня – 7 серпня.

Отож ласкаво запрошуємо у чудову творчу мандрівку країною юних талантів і на широку галявину Міжнародного фестивалю юних талантів „Рекітське сузір'я”!

16-07-2020