Вітаємо Ларису Іванівну Мигалину з високою державною нагородою

Вітаємо Ларису Іванівну Мигалину  з високою державною нагородою

Відповідно до Указу Президента України № 731/2019 „Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти”,  за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм високою державною нагородою „Заслужений працівник освіти України” відзначено Мигалину Ларису Іванівну, директора Ужгородської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 8 Ужгородської міської ради Закарпатської області.  

Саме заклад, який очолює Лариса Іванівна, увійшов до числа перших, що розпочали реформування освітньої галузі в Україні.

Керівник разом з колективом упевнено увійшли в Нову українську школу і повели за собою інших, втілюючи на практиці новий зміст та форми роботи, щедро ділячись набутим досвідом з колегами не тільки міста Ужгород, а й усієї області.

Щиро вітаємо Ларису Іванівну з високою нагородою та висловлюємо глибоку вдячність за самовіддане служіння високим ідеалам просвітництва, за невтомну працю, великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

Зичимо незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень та здобутків у роботі, невичерпних творчих сил і натхнення. Нехай і надалі Ваша професійна діяльність буде спрямована на зміцнення престижу вчителя  та освіти рідного краю.

08-10-2019