Закарпатські учні серед фіналістів „GENIUS Olympiad Ukraine”

Закарпатські учні серед фіналістів  „GENIUS Olympiad Ukraine”

Команда Закарпатського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та Закарпатського територіального відділення МАН України пройшла у фінальний етап Національного відбору „Genius Olympiad Ukraine” (Олімпіада геніїв).

31 учнівський проєкт екологічного спрямування, представлений закарпатськими учнями, змагається за перемогу в Національному фіналі та участь у „GENIUS Olympiad”, яка щорічно проводиться у Сполучених Штатах Америки. Пишаємося нашими хлопцями та дівчатами, які підготували свої дослідницькі проєкти в категоріях: „Наука” – двадцять одна робота, „Креативне письмо” – чотири творчі есе, „Мистецтво” – три фотопроєкти та дві роботи у змішаній техніці, одна робота у категорії „Документальний фільм”.

Дякуємо всім за сміливість долучитися до Олімпіади у такий час. Війна не може забрати наші мрії, наші бажання, нашу силу та волю до перемоги. Творимо наше майбутнє! Все буде Україна!

Зі списком фіналістів можна ознайомитися за посиланням (у вкладці „Учасники Національного відбору”): https://ukraine.geniusolympiad.org/finalists.html.

21-03-2022