Запрошуємо до участі в премії „Диво-Дитина-2020”

Запрошуємо до участі в премії „Диво-Дитина-2020”

У травні 2020 року Всеукраїнська премія „Диво-Дитина” 12-ий рік поспіль буде нагороджувати найталановитіших дітей нашої країни, вручення премії відбудеться з участю Міністерства освіти і науки України.

Премія „Диво-Дитина” заснована ще  у 2009 році. Її створено з метою пошуку та відбору найталановитіших та найобдарованіших дітей в Україні, що мають унікальні, особливі розумові або фізичні здібності тощо. Кожен рік участь у премії беруть майже 3000 талановитих та обдарованих дітей з усіх областей України.

Премія має кілька номінацій:

„Найрозумніша дитина”— діти, які мають досягнення, або відкриття у науковій сфері, високо ерудовані діти, винахідники, раціоналізатори, переможці та призери шкільних олімпіад, різних інтелектуальних ігор та науково-технічних конкурсів, діти, що мають незвичайні розумові здібності і таланти.

„Найспортивніша дитина”— діти, які мають спортивні звання, переможці і призери обласних, республіканських та міжнародних спортивних змагань.

„Найтворча дитина”— діти, переможці творчих конкурсів та фестивалів в різних видах мистецтва (література, поезія, архітектура, живопис, дизайн, музика та кінотворчість, образотворче мистецтво, театральне мистецтво, вокал, хореографія та ін.)

„Найдивовижніша дитина”— діти-рекордсмени з різних вправ фізичної культури (набивання м’яча, підтягування та ін.), діти які мають унікальні та неймовірні здібності (феноменальна пам'ять, швидке перемноження/читання, сила, швидкість, гнучкість та ін.), в тому числі паранормальні (феноменальна інтуїція, ясновидіння, пророцтво, чутливість до енергетики), діти, які мають незвичайні знання та вміння у ранньому віці та ін.

„Найгероїчніша дитина”— діти, які зробили героїчний вчинок (врятували життя іншої людини, власне життя та інші надзвичайні ситуації).

У наш час важливо пам’ятати, що попри всі суспільні та економічні кризи завжди важливими залишаються турбота про дітей, їхня підтримка і розуміння.

11-12-2019