ЗНО-2021 розпочалося!

ЗНО-2021 розпочалося!

Сьогодні стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.

Цьогорічне тестування з навчальних предметів для всіх, хто бажає вступити до закладів вищої освіти і продовжити навчання за обраним фахом, розпочалося з хімії. 

В області для цього в м. Ужгород було організовано роботу двох пунктів проведення ЗНО.

223 особи, серед яких випускники закладів загальної середньої освіти 2021 року, учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, випускники минулих років, зареєструвалися для складання тестування з хімії. За оперативною інформацією, 87 учасників не з’явилися на пункти тестування.

З метою дотримання необхідних протиепідемічних вимог на вході до пунктів медичними працівниками проводилася термометрія, а відповідно до порядку  проведення ЗНО – персонал, залучений до проведення ЗНО, забезпечив дотримання  процедури ідентифікації учасників.

Зауважимо, що на пунктах тестування дотримано всіх вимог щодо створення безпечного середовища. Пункти проведення тестування забезпечені термометрами, антисептиками та захистом для медиків.

Нагадаємо, що під час реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні учасники тестування мали право обрати мову складання тестів. Враховуючи таку можливість, сьогодні із 24 аудиторій  дві аудиторії було організовано для тих абітурієнтів, які виявили бажання виконувати  сертифікаційну роботу угорською мовою, і одну аудиторію для виконання робіт російською мовою.

Щиро бажаємо кожному учаснику в безпечних умовах показати свій найвищий результат на ЗНО.

21-05-2021